Στο blog μας μπορείτε να δείτε

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινή γιορτή. Ιούνιος 2011.            Έφτασε και ο καιρός για την καλοκαιρινή μας γιορτή που δηλώνει και το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς.Η γιορτή μας ήταν χωρισμένη σε τρία μέρη, αφού φέτος είχε και μια ιδιαιτερότητα.Την αποχώρηση από την ενεργό δράση της νηπιαγωγού και προϊσταμένης μας, Πετράκη Ελισσάβετ.

 • Το πρώτο μέρος ήταν αφιερωμένο στην αποχώρηση αυτή, με έντονα συναισθήματα, αφού η κ.Βέτα μας υπηρέτησε 31 χρόνια σε αυτό το νηπιαγωγείο, δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό και αφήνοντας την σφραγίδα της δημιουργικότητας της παντού.Λόγια συγκίνησης από την ίδια, το διδακτικό προσωπικό του νηπιαγωγείου και τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου, την πρόεδρο του συλλόγου γονέων,του προηγούμενου διευθυντη του σχολείου, πλημμύρισαν την αίθουσα προκαλώντας μια συναισθηματική φόρτιση.

 • Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει τη γιορτή των παιδιών , με δυο θεατρικά για την ανακύκλωση , τραγούδια και παιχνίδια.

Μερικές φωτογραφίες από την θεατρική παράσταση της καλοκαιρινής μας γιορτής μπορείτε να δείτε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: φωτογραφίες


Φωτογραφίες από τα παιχνίδια μας:
  
  Σκυταλοδρομία με κουτάκι αναψυκτικού
  
  Μπόουλινκ με τενεκεδάκια
  Ποια βαρκούλα( χάρτινη συσκευασία γάλακτος ή χυμου) θα φτάσει πρώτη στο λιμάνι;
 •  Το τρίτο μέρος περιλαμβάνει τις εκθέσεις με τις δημιουργίες των παιδιών κατα τη διάρκεια του περιβαλλοντικού και πολιτιστικού προγράμματος και εκθέσεις φωτογραφιών από τις επισκέψεις μας.


Φυσικά στο τέλος,  κέρασματα για όλους τους καλεσμένους   περιμένουν στον μπουφέ που στήσαν οι γονείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...